seizoen 2023 / 2024

periodes van 14 lesweken

Je betaalt voor 12 lessen, maar er zijn 14 lesweken. Je mag dus 2x missen.  (Kom je iedere week dan heb je dus 2 gratis lessen  : )  Overigens mag je altijd een gemiste les inhalen. Mits er ruimte is natuurlijk. Wel binnen een redelijke termijn. 

periode 1:  14 lesweken: ma.11 september tm  vr. 22 december 2023 

periode 2:  14 lesweken: ma.15 januari 2024 tm eerstte week juni.

Periode 3:  ong. 6 lesweken:  tweede week  juni tm 19 juli. Zo mogelijk zijn de lessen buiten!  In deze periode gaan ook al veel mensen op vakantie; daarom mag je   achteraf betalen voor de gevolgde lessen.

 

Als niet- vaste cursist is periode 3, vanaf juni,  een ideale periode om  ( een keer of meer) mee te doen.  Buiten is er sowieso wat meer ruimte  vanwege de vakantiegangers is die kans vrij groot dat je mee kunt doen.

 

 

tarieven en mogelijkheden

losse les €12

Gewoon eens een keertje meedoen. Alleen mogelijk als er ruimte is. Van te voren informeren. Ik geef pas op z'n vroegst 24 uur van te voren zekerheid of je mee kunt doen - inhaallessen hebben tot die tijd voorrang.

vaste periodes 14 weken ( 12x €11,70) € 140,40

in termijnen betalen mag: 2x €70,20

twee keer in de week €265,80

in termijnen betalen mag in overleg. bv. 4x €66,45

Misschien wil je wel 2x in de week op een vast moment komen. in dat geval krijg je korting  van €15 op de 2e kaart.

incidenteel kaart, 6 lessen €70,20   

Misschien is het voor jou lastig om iedere week naar de yogales te komen.  Bijvoorbeeld van wege je gezondheid of dat je door onregelmatige werktijden niet op een vaste dag kunt meedoen - of wat voor reden dan ook. Dan zou een "incidenteel" kaart een mogelijkheid kunnen zijn.

Voor de duidelijkheid... 

Vast: : dan reserveer ik iedere week, op een afgesproken tijdstip een plaats voor je. Je kunt er altijd op rekenen dat er een matje voor je klaar ligt.  

Incidenteel : dan heb je geen gereserveerde plaats. Je informeert vooraf of er op een door jouw gekozen tijdstip plaats is. Op z'n vroegst 24 uur voorafgaande aan de starttijd van de beoogde les geef ik aan je door of je kunt komen. ( inhaallessen hebben tot die tijd voorrang) Het nadeel is dat je moet afwachten of er plaats is. Deze "incidenteel kaart" van 6 lessen is 6 maanden houdbaar.  

 

leskaart delen

De leskaart is niet persoonsgebonden. Wil je bijvoorbeeld iemand anders in jou plaats laten komen of om beurten komen dan kan dat. Je kunt dan samen afspreken wie wanneer komt. Wel vooraf doorgeven.

les afmelden.

Afmelden graag zodra je weet dat je niet zult komen. In dat geval kan ik iemand die een les wil inhalen (of een tweede les wil doen) tijdig een berichtje sturen. Is je les in de avond dan voor 16.00 uur afmelden. Is je les in de ochtend dan de avond van te voren.

Via de app: 06 40408910

stoppen met de cursus

Opzegging van deelname graag ten minste 1 week voorafgaand aan de nieuwe periode.

 

betaling

Ik stuur een factuur. Graag betaling binnen 2 weken na  het ontvangen van de factuur:

NL98 KNAB 02 57 63 12 08

T.n.v. Skar Yoga

Oude Postweg 19

8461LN Rottum


Onder vermelding van je voor- en achternaam en het factuurnummer.