tarieven tot augustus 2023

proefles €10,-   

Neem je daarna een leskaart dan is de proefles gratis.

losse lessen: €11,50

Alleen mogelijk als er ruimte is. Van te voren informeren.

yoga tot aan de zomervakantie á €11,50

Welkom ! In deze periode zijn de lessen extra leuk omdat ze bij mooi weer buiten zijn! ( bij te koud of slecht weer natuurlijk binnen in de studio)

Wil je tot aan de zomervakantie ( eind juli) meedoen dan betaal je losse lessen. (Dit i.v.m. het wijzigen van het systeem vanaf september 2023) (pinnen kan)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tarieven vanaf september 2023 

losse les €12

Gewoon eens een keertje meedoen. Alleen mogelijk als er ruimte is. Van te voren informeren. Pinnen is mogelijk, contant mag ook.

vaste periodes van 12 weken €128,70

Start vanaf maandag 11 september. Je betaalt 11 lessen á €11,70. De 12e les is de uitloop. Ben je alle 11 weken geweest dan is de 12e les gratis, anders is dit je inhaal mogelijkheid. Overigens mag je altijd een gemiste les inhalen of vooraf extra lessen doen als je vakantie plannen hebt. Mits er ruimte is natuurlijk. Wel binnen een redelijke termijn. Tijdens schoolvakanties geen les

twee keer in de week €242,40

Misschien wil je wel 2x in de week op een vast moment komen. in dat geval krijg je korting  van €15 op de 2e kaart.

incidenteel kaart, 12 lessen €128,70

Misschien is het voor jou lastig om iedere week naar de yogales te komen.  Bijvoorbeeld van wege je gezondheid of door onregelmatige werktijden of wat voor reden dan ook. Dan zou een "incidenteel" kaart een mogelijkheid kunnen zijn.  

Vast: : dan reserveer ik iedere week, op een afgesproken tijdstip een plaats voor je. Je kunt er altijd op rekenen dat er een matje voor je klaar ligt.  

Incidenteel : dan heb je geen gereserveerde plaats. Je informeert vooraf of er op een door jouw gekozen tijdstip plaats is. Het nadeel is dat je moet afwachten of er plaats is. Deze "incidenteel kaart" is trouwens onbeperkt houdbaar. Bij prijsstijgingen moet je wel bij betalen.  

 

leskaart delen

De leskaart is niet persoonsgebonden. Wil je bijvoorbeeld iemand anders in jou plaats laten komen of om beurten komen dan kan dat. Je kunt dan samen afspreken wie wanneer komt. Wel vooraf doorgeven.

les afmelden.

Afmelden graag zodra je weet dat je niet zult komen. In dat geval kan ik iemand die een les wil inhalen (of een tweede les wil doen) tijdig een berichtje sturen. Is je les in de avond dan voor 16.00 uur afmelden. Is je les in de ochtend dan de avond van te voren.

Via de app: 06 40408910

stoppen met de cursus

Opzegging van deelname graag ten minste 1 week voorafgaand aan de nieuwe periode.

 

betaling

Ik stuur een factuur. Graag betaling binnen 2 weken na  het ontvangen van de factuur:

NL98 KNAB 02 57 63 12 08

T.n.v. Skar Yoga

Oude Postweg 19

8461LN Rottum


Onder vermelding van je voor- en achternaam en het factuurnummer.