Home » prijzen / betaling

tarieven

proefles €10,-   

Neem je daarna een strippenkaart dan is de proefles gratis.

losse les: €12,-

Alleen mogelijk als er ruimte is.

strippenkaart 8 lessen: € 92,-               

Prijs per les:  € 11,50

De kaart is 10 lesweken geldig (vakanties en officiële vrije dagen tellen niet mee). Gedurende de onzekere coronaperiode onbeperkt houdbaar. 

strippenkaart 16 lessen: € 181,60

Prijs per les:  €11,35

De kaart is 20 lesweken geldig (vakanties en officiële vrije dagen tellen niet mee) Gedurende de onzekere coronaperiode onbeperkt houdbaar. strippenkaart delen.

De strippenkaart is niet persoonsgebonden. Wil je bijvoorbeeld iemand anders in jou plaats laten komen of een keer iemand meenemen dan kan dat. Wel vooraf doorgeven en informeren of er ruimte is.

strippenkaart 2e les in één week:  €44

Prijs per les €5,50

- zie voorwaarden!

Ik heb een leuke aanbieding voor je. Als je voor de 2e keer in één week komt betaal je voor de 2e keer dat je komt maar €5,50.  Je kunt daar een plaats voor reserveren (dan reken ik er op dat je iedere week komt) maar je kunt het ook soms doen - en dan  kijk ik even of er plaats is. De 1e keer in de week dat je komt stempel je af op je reguliere stempelkaart. Voor de 2e les mag je ook een stempelkaart kopen ( onbeperkt houd baar! ) maar je mag ook per keer betalen.

les afmelden.

Afmelden graag zodra je weet dat je niet zult komen. Zeker nu de groepen in verband met de nieuwe coronaregels erg klein zijn. In dat geval kan ik iemand die een les wil inhalen ( of een tweede les wil doen) tijdig een berichtje sturen.

Liefst via de app: 06 40408910

 

stoppen met de cursus

Opzegging van deelname graag ten minste 1 week voorafgaand aan de nieuwe strippenkaart.

 

betaling

Ik stuur een factuur. Betaling binnen 2 weken na  het ontvangen van de factuur:

NL98 KNAB 02 57 63 12 08

T.n.v. Skar Yoga

Oude Postweg 19

8461LN Rottum


Onder vermelding van je voor- en achternaam en het factuurnummer.