tarieven tot half oktober 2022

proefles €10,-   

Neem je daarna een leskaart dan is de proefles gratis.

losse les: €12,-

Alleen mogelijk als er ruimte is. Van te voren informeren.

leskaart 8 lessen: € 92,-               

Gemiddelde prijs per les:  € 11,50

Vanwege corona is de kaart tijdelijk langer geldig. Te weten 11 lesweken. (vakanties en officiële vrije dagen tellen niet mee).   

leskaart 16 lessen: € 181,60

Gemiddelde prijs per les:  €11,35

De kaart is tijdelijk 22 lesweken geldig (vakanties en officiële vrije dagen tellen niet mee)  

leskaart delen

De leskaart is niet persoonsgebonden. Wil je bijvoorbeeld iemand anders in jou plaats laten komen of een keer iemand meenemen dan kan dat. Wel vooraf doorgeven en informeren of er ruimte is. (een tweede* kaart kun je niet delen.)

tweede kaart €44

Gemiddelde prijs per les €5,50 Lees voorwaarden.

Voorwaarden: Als je voor de 2e keer in één week komt betaal je maar €5,50. De 1e keer dat je komt gaat je les van je "eerste"  kaart af. De tweede keer gebruik je de "tweede", voordelige kaart. Deze zgn. tweede kaart kun je niet delen.

De tweede kaart heeft, net als de eerste kaart, 8 lessen en is momenteel ook 11 lesweken houdbaar.                                                                                                                    Je kunt ook een "incidentele" tweede kaart nemen. Lees verder...

vast of incidenteel?

Misschien is het voor jou lastig om iedere week tijd vrij te maken om naar de yogales te komen. Voor je het weet is je kaart dan weer verlopen. Dan zou een "incidentele" kaart een mogelijkheid kunnen zijn.  

Vast: : dan reserveer ik iedere week, op een afgesproken tijdstip een plaats voor je. Je kunt er altijd op rekenen dat er een matje voor je klaar ligt. Je bent wel gebonden aan een einddatum op je kaart.

Incidenteel : dan heb je geen gereserveerde plaats. Je informeert vooraf of er op een door jouw gekozen tijdstip plaats is. Het nadeel is dat je moet afwachten of er plaats is. Deze "incidentele kaart" is trouwens onbeperkt houdbaar!

 

les afmelden.

Afmelden graag zodra je weet dat je niet zult komen. In dat geval kan ik iemand die een les wil inhalen (of een tweede les wil doen) tijdig een berichtje sturen.

Liefst via de app: 06 40408910

 

stoppen met de cursus

Opzegging van deelname graag ten minste 1 week voorafgaand aan de nieuwe strippenkaart.

 

betaling

Ik stuur een factuur. Graag betaling binnen 2 weken na  het ontvangen van de factuur:

NL98 KNAB 02 57 63 12 08

T.n.v. Skar Yoga

Oude Postweg 19

8461LN Rottum


Onder vermelding van je voor- en achternaam en het factuurnummer.