Home » lesrooster / meenemen

lesrooster - beschikbaarheid 

corona aanpassingen 

meenemen

overgevoeligheid chemische stoffen

parkeren en entree

kleding

 

 

 

rooster en beschikbaarheid 

vanaf 31 augustus 2020

  

Er zijn maximaal 6 deelnemers in een groep. 

maandag

Ochtend:

9.00 - 10.00 uur : nog 1 plaats beschikbaar 

Avond:

19.30 -20.45 uur : Yoga Nidra:  nog 1 plaats beschikbaar 

dinsdag

Ochtend:

9.00 - 10.00 uur: nieuwe groep: nog 5 plaatsen beschikbaar 

Avond:

19.30 - 20.30 uur: vol

woensdag

Ochtend :

9.00 - 10.15 uur: yoga nidra: vol. 

Avond:   

19.30 - 20.30 uur : vol: 1 op wachtlijst. 

donderdag

Avond:

19.30 - 20.30 uur: nieuwe groep: vol 

vrijdag

Ochtend :

 9.00  - 10.00 uur: nog 1 plaats beschikbaar 

 11.00  - 12.00 uur : zachtere yoga, nog 1 plaats beschikbaar 

 

Tip! Veel groepen zijn helaas vol. Maar in sommige gevallen zijn er "proefdraaiers". Een enkele keer is de les niet wat iemand zich daarbij had voorgesteld. Dat kan. En daardoor komt er toch weer snel een plaatsje vrij. Als je  jezelf op de wachtlijst laat plaatsen, kom je misschien sneller aan de beurt dan je had verwacht.

 

Wil je informatie, je opgeven voor een proefles of jezelf op de wachtlijst plaatsen? Mail, bel of app me : contact

Corona aanpassingen 


- kleinere groepen: maximaal 6 deelnemers.

- in en uit: omdat iedereen via de kleedruimte in en uit gaat, en de ruimte krap is, staan er nu ook 3 stoelen in de zaal waar je je jas,  schoenen e.d. kwijt kunt. De eerste 3 mensen gebruiken de kleedruimte, zie je dat er al 3 paar schoenen staan dan loop je door naar de zaal waar je een stoel tot je beschikking hebt. Dit ook met het oog op het vertrekken na de les, als iedereen tegelijk schoenen en jassen weer aan moet trekken. Blijf zo wie zo zo kort mogelijk in de kleedruimte. Kom gelijk in je yoga-kleding. Even bijpraten dus niet in de kleedruimte maar in de yogaruimte waar je gemakkelijk afstand kunt houden. Geef elkaar de ruimte, ook al heb je daar zelf minder problemen mee...

-desinfecterende handgel staat bij de deur en op het aanrechtje in het keukentje. Gebruiken graag!

-bij koorts/ verkoudheid thuis blijven! (tijdig afmelden i.v.b.m. mensen die willen inhalen)

-hoest/ nies in je elle boog en gebruik papieren zakdoekjes. 

De ruimte zal zo veel mogelijk worden gelucht. Om te ventileren zal er geregeld een raam (op een kier) open staan. Mogelijk heeft dit invloed op de temperatuur in de ruimte. Neem een vest mee!

Ik heb een luchtzuivering apparaat aangeschaft. Dit bevat verschillende filter systemen dat zowel stof en pollen als bacteriën en virussen aanpakt. De capaciteit van het apparaat staat in verhouding met de inhoud van de ruimte.

# Mogelijk komen er nog aanpassingen als de definitieve regels bekend zijn voor het nieuwe seizoen.

meenemen:

- yogamat* óf een antislip yogahanddoek* (zie toelichting)

- 2 kussenslopen* óf een hoofdkussentje* en naar wens een meditatiekussen* ( zie toelichting)

hammamdoek of groot badlaken of iets dergelijks om op je mat te leggen bij rustige oefeningen en eindontspanning.

handdoekje, zo'n gastendoekje weet je wel? Dit als extra hulpmiddeltje bij rekoefeningen. 

-(fleece)deken om onder te kruipen bij de eindontspanning. Doen! Is echt prettiger!

Voor de eindontspanning zijn matrasjes, voorzien van een hoeslakentje, aanwezig. Ook daar je eigen hammamdoek of groot badlaken overheen leggen. 

 *Matten, kussens en meditatiekussens zijn aanwezig maar mag je om hygiënische redenen alleen gebruiken als je ze helemaal bedekt. Dus kussenslopen om het hoofd- en  meditatiekussen. Op de mat (van Skaryoga) een antislip yogahanddoek waarop je alle oefeningen kunt doen. Zo raak je de mat zelf niet aan. Als je dat zelf wilt kun je voor je eigen comfort daar weer een hammamdoek of badlaken overheen leggen. (Op je eigen mat ben je natuurlijk eigen baas!)

-Het gebruik van de aanwezige materialen is vanuit hygiënisch standpunt op eigen risico. 

Tip: gooi alles in een big-shopper! 😃

 

overgevoeligheid chemische geuren

Ik waardeer het zeer dat iedereen fris naar de les wil komen en voor veel mensen hoort daar een deodorant en parfum bij. Heel begrijpelijk. Helaas ben ik overgevoelig voor een aantal chemische geuren waaronder deodorant en parfums. Mijn slijmvliezen reageren gelijk en o.a. mijn stem wordt schor, hetgeen lastig is om de les goed te kunnen geven. Zou je daarom voor mij voor de les je opfrisbeurt willen beperken tot water en zeep of een deo die niet ruikt? Al vast heel erg bedankt!

parkeren en entree

Je mag het terrein binnen komen via het brede hek. Parkeren op de oprit, zover mogelijk doorrijden. Is de oprit vol dan langs de weg, langs de tuinzijde. Om de hoek van het houten gebouw vindt je de ingang naar de ontvangstruimte. Hier kun je je jas en schoenen kwijt. Je tas met materialen en waardevolle spullen mag mee de zaal in maar let er op dat je yogaplek rustig en ruim blijft. Telefoon op stil...... (of thuis laten...!? )

kleding  

Draag flexibele kleding. Draag laagjes:  omdat je het ene moment actief en het andere moment volledig in de rust bent. Dikke sokken en een vest zijn handig om bij de hand te houden, zeker voor de eindontspanning.